Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal 300 pontot írunk jóvá pontgyűjtő számláján!
Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
280 799 Ft

Dreame Bot W10 robotporszívó

Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
Dreame Bot W10 robotporszívó
280 799 Ft
Részletek

A Dreame Bot W10-zel bízza a takarítást a technológiára

Akár 4000 Pa szívóerőre képes és cserélhető fejekkel rendelkezik, így garantálja a tökéletes tisztaságot otthonában. A W10 bármilyen szennyeződéssel és makacs folttal elbánik, a 10 N nyomású felmosófej pedig percenként 180 törlő mozdulatot végez az alapos tisztaságért.

Válassza ki a megfelelő üzemmódot

Az alkalmazásban elérhető három választható üzemmód (porszívó, felmosó vagy 2 az 1-ben) lehetővé teszi az igényeinek megfelelő takarítási program összeállítását. Porszívózza ki a szőnyegét, mossa fel a padlót és használja a 2 az 1-ben funkciót, hogy minden felület ragyogjon.

Intelligens szőnyegtisztítás

A Dreame Bot W10 ultraszónikus szőnyegfelismerő funkciója lehetővé teszi, hogy az eszköz porszívózás közben automatikusan maximális szívóerőre kapcsoljon, így pedig minden felületet képes hatékonyan takarítani. Amikor a szőnyeghez ér, felfüggeszti a felmosás funkcióját, hogy ne vizezze össze az anyagot.

Praktikus kialakítás

A W10-et úgy tervezték, hogy minden otthon igényeit kielégítsék. Az eszköz D-formája lehetővé teszi, hogy a lehető legközelebb kerüljön a falhoz, és minden egyes sarokban alaposan kitakarítson. Az oldalkefék összegyűjtik a koszt a falak szegélyénél, 19,2 centis görgőit pedig a tágasabb területeken tudja a legtökéletesebben használni.

Csak egy gombnyomás

A W10 emlékezni fog otthona alaprajzára. Saját igényeire szabhatja a takarítást. Mindig csak azokat a helyiségeket takarítja ki, amelyeken kiválszt. Csak ki kell választani a takarítani kívánt szobát az alkalmazásban.

Modern navigációs rendszernek

A Dreame Bot W10 tizenkétszer gyorsabban frissíti a környezetéről alkotott térképét, mint elődei hála a LiDAR-alapú SLAM navigációs rendszernek, ráadásul sötétben is működik. Az eszköz megtervezi az optimális takarítási útvonalat, és akár 3 szint helyiségeinek alaprajzát is képes megjegyezni.

Szóljon Alexának, hogy takarítson

A porszívózás még sosem volt ennyire könnyű. Parancsszóra kitakaríttathatja lakását, csak szólnia kell az Amazon Alexájának, és akkor még a telefonjára sem lesz szüksége.

Hatalmas kapacitás, nagy távolságok

Két 4 literes víztartály segíti a vízhasználatot: az egyikből újratölti magát a takarítórobot, a másikba a W10 tölti ki a használt vizet. Elképesztő teljesítményű 6400 mAh akkumulátorával akár 300 m² padlót is képes egyetlen töltéssel tisztán tartani.

Automata tisztítás

Amikor a W10 úgy érzékeli, hogy a keféjét tisztítani kell, visszatér az állomására. Ott tiszta vizet fúj rá egy fúvóka és gyors pörgetéssel letisztítja magát. Az alsó szórófej pedig ezalatt kitölti az állomás tartályába a használt vizet, hogy a tiszta és a használt víz soha ne keveredjen.

A tisztaság fél egészség

Amikor a Dreame Bot W10 befejezi a takarítást, visszatér az állomásához, a felmosófejet letisztítja és forró levegővel kiszárítja. Ez a folyamat nem csak ahhoz kell, hogy a következő takarításig tiszta maradjon az eszköz, hanem ahhoz is fontos, hogy megakadályozza a penészedést és a baktériumok megjelenését.

A csomag tartalma

  • Robotporszívó
  • Öntisztító / dokkoló állomás
  • Tisztítókészlet
  • Hálózati tápkábel
  • 2 db felmosó
  • Oldalkefe
BrandDreame
ModellW10
Színfehér
Méret (robotporszívó)334 x 314 x 105.5 mm
KapcsolatWiFi IEEE 802.11 b / g / n 2.4 GHz
Szívóerőakár 4000Pa
Névleges feszültség (robotporszívó)220 - 240 V
Névleges teljesítmény55 W
Akkumulátor kapacitás6400mAh
Portartály kapacitás (robotporszíó)450 ml
Méret (állomás)375 x 400 x 430 mm
Bemeneti feszültség (állomás)100 240 V
Névleges feszültség (állomás)19.8 A 1A
Névleges teljesítmény (állomás)65 W
Tiszta vizes tartály (állomás)4 l
Használt vizes tartály (állomás)4 l
Szűrő típusaEPA RHF6
Adatok
Gyártó
Dreame
Garancia
24 hónap
MPN
RLS5C
Cikkszám
IN22217
Tömeg
25,475 kg/db.
A vásárlás után járó pontok
5 616 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!