Dreame Bot Z10 Pro takaritórobot
Dreame Bot Z10 Pro takaritórobot
164 990 Ft 
161 900 Ft
ÚJ

Dreame Bot Z10 Pro takaritórobot

Márka Dreame
Név Bot Z10 Pro
Modell Z10 Pro
Szín fekete
Robotporszívó mérete 353 x 350 x 96.8 mm
Kapcsolat Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Névleges feszültség (robotporszívó) 220 - 240 V
Névleges teljesítmény (robotporszívó) 46 W
Akkumulátor kapacitás 5200 mAh
Portartály kapacitás (robotporszívó) 400 ml
A víztartály kapacitása 150 ml
Az állomás mérete 302 x 403 x 483 mm
Hálózati feszültség (állomás) 100 - 240 V ~ 50/60 Hz 0,5 A
Névleges teljesítmény (állomás) 19,8 V

 

A ROBOTPORSZÍVÓ TERMÉKEK UTÁN NEM JÁRNAK PONTGYŰJTŐS PONTOK!

Szállítási idő
3-5 munkanap
Készleten külső raktárban
2
164 990 Ft 
161 900 Ft
Kezdete: 2022.08.04   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 2
Megtakarítás 3 090 Ft
Részletek

Dreame Z10 Pro takarítórobot porürítő- és töltőállomással

Nem kell többé azzal vesződnie, hogy állandóan a portartályt ürítse! A porürítő állomása 4 literes, így akár 65 napig nem is kell vele foglalkoznia. Nagy házban lakik? Az sem okoz gondot! A robotporszívó akár három emelet teljes alaprajzát is képes megjegyezni. Intelligens szenzorainak hála pedig elkerül minden akadályt. A Z10 Pro takarításának ideje és az egyes funkciók mind előre ütemezhetőek, ráadásul még az Amazon Alexával is kompatibilis. A virtuális fal aktiválásával pedig csak a kiválasztott helyiségekben takarít. Az alkalmazással akár a használt vízmennyiséget is szabályozhatja. Az erős akkumulátor pedig akár 2,5 óra üzemidőt is bír. A Z10 Pro nélkülözhetetlen társ a por elleni harcban!
4 literes portartály

A Dreame Z10 Pro 4 literes portartállyal rendelkezik, vagyis akár 65 napig nem is kell kiüríteni. 120 m² takarítása közben a készülék körülbelül 100 ml koszt gyűjt össze. A mindennapos porszívózás során általában 4 nap alatt telik meg, és akkor kiüríti portartályát az állomásán. Ha minden hétköznap használja az eszközt, akkor is kb. csak 65 nap alatt telik meg.
Kiüríti a tartályt Ön helyett

A portartály kézi ürítése fárasztó, és nem lenne túl higiénikus, éppen ezért a Dreame úgy tervezte a Z10 Pro-t, hogy a robotporszívó maga ürítse tartályát, hogy ezzel is időt spóroljon magának. A tartályt ráadásul minden takarítás után kiüríti, és a légkeringető rendszer hatékonyan minden port kiszív belőle.
Akár három szint alaprajzát is képes tárolni

A Dreame Z10 Pro gyorsan feltérképezi és eltárolja otthona helyiségeinek alaprajzát. A továbbfejlesztett LiDAR-rendszernek köszönhetően több ezer lézerrel másodpercek alatt pontos képet alkot a szoba alaprajzáról. A Dreame Z10 Pro kifejezetten hatékony a nagyobb otthonokban is, hiszen akár három emelet teljes alaprajzát képes eltárolni.

Okos és pontos

A Dreame Z10 Pro páratlanul nagy segítség lesz a por elleni harcban. Az eszköz egyetlen pontot, a sarkokat és szegélyeket sem hagyja ki, mindent alaposan kitisztít. A szőnyegekkel is könnyedén boldogul. Kiváló 3D-s szkennere olyan lézereket bocsát ki, amelyekkel képes pontosan meghatározni a tárgyak és a szenzorok közötti távolságot. Ily módon a robot automatikusan felismeri a bútorokat, a kábeleket és a lépcsőket, így képes elkerülni minden akadályt.

5200 mAh-s akkumulátor

A Z10 Pro 5200 mAh-as akkumulátorral rendelkezik, így akár 2,5 órát is képes egyhuzamban dolgozni. A robotporszívó automatikusan növeli a szívóerejét akár 4.000 Pa-ra is, ha például szőnyeget tisztít, hogy a szálak között megbúvó port is eltávolítsa. Így megszabadulhat minden kosztól és allergéntől.

A nélkülözhetetlen V-alakú kefe

Az új Dreame robotporszívó forgó kefével rendelkezik, és ezzel kombinálja is a V-alakú kefe és a gumi kefe minden előnyét. Összegyűjt minden hajszálat a földről és megakadályozza, hogy elakadjon benne a haj.

Állítsa be a vízmennyiséget

A Z10 Pro nemcsak porszívó, hanem felmosó is. 150 ml víztartállyal és 3 különböző vízadagoló fokozattal rendelkezik, amelyet az applikáción keresztül állíthat be a tisztítandó felszínnek megfelelően, ezzel pedig elkerülheti, hogy túl sok víz kerüljön az érzékenyebb felszínekre.
Szóljon Alexának, hogy takarítson

A Dreame takarítórobotot az alkalmazáson keresztül is irányíthatja, ami leegyszerűsíti a takarítást. Csak néhány érintés és már tiszta is a lakás. Az eszköz az Amazon Alexával is kompatibilis, így hangvezérléssel is irányíthatja.


Hozza ki a maximumot a Z10 Pro-ból!

Az alkalmazás segítségével kiválaszthatja, hogy otthona felületeinek mely részeit szeretné kitakarítani. Ha a gyerek alszik, és nem akarja felébreszteni, akkor virtuális falak segbeállíthatja, hogy a Z10 Pro csak bizonyos helyiségekben takarítson. Az eszköz rendelkezik továbbá időzítő funkcióval is, vagyis a megadott szobákban a megadott időpontokban kezdi a takarítást. A nappalit 9:30-kor, de a hálót csak 10:20-kor akarja kitakaríttatni a robottal? Semmi akadálya!


A csomag tartalma

Robotporszívó
Automata emptying station
Takarítófej
Hálózati tápkábel
Víztartály
Felmosófej
Oldalkefe
Porgyüjtő
Használati utasítás

Adatok
Cikkszám
IPR029108
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!