Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal 300 pontot írunk jóvá pontgyűjtő számláján!
Dreame D10s Pro robotporszívó
Dreame D10s Pro robotporszívó
182 309 Ft

Dreame D10s Pro robotporszívó

Dreame D10s Pro robotporszívó
Dreame D10s Pro robotporszívó
Dreame D10s Pro robotporszívó
Dreame D10s Pro robotporszívó
Dreame D10s Pro robotporszívó
Dreame D10s Pro robotporszívó
Dreame D10s Pro robotporszívó
182 309 Ft
Részletek

Dreame D10s Pro robotporszívó

Fedezze fel, hogy a takarítás szórakoztató is lehet! A Dreame D10s Pro robotporszívó nemcsak porszívózik, hanem a padlót is felmossa, amivel időt takaríthat meg. 5000 Pa szívóerőt használ, így alaposan megszabadítja a különféle felületekről származó szennyeződésektől. Az LDS térképezés felelős a helyiségek pontos pásztázásáért, a tartós akkumulátor (5200 mAh) pedig akár 280 perces működést tesz lehetővé egyetlen töltéssel. Ráadásul a készülék szabályozza a kiosztott víz mennyiségét, a működést pedig applikáció és hangvezérlés könnyíti meg. Távolról is vezérelheti, bárhol is van.

02Dreame/D10s-Pro/3

Egyetlen szennyeződés sem kerüli el a figyelmét

A Dreame D10s Pro az Ön szövetségese a szennyeződések elleni küzdelemben. Szívóereje 5000 Pa, így biztos lehet benne, hogy otthonában a padló tiszta. Sőt, egy gumikefével is fel van szerelve, amely kirázza a szőnyegben megmaradó port, és precízen összegyűjti a szennyeződéseket a kemény felületeken. Sőt, megakadályozza, hogy a haj beleakadjon.

02Dreame/D10s-Pro/9

LDS navigáció

A robot fejlett LDS navigációs rendszert használ, amely a precíz szkennelésért, térképezésért és útvonaltervezésért felel. Sőt, érzékeli és elkerüli az akadályokat, így nem kell attól tartania, hogy megsérül.

02Dreame/D10s-Pro/6

Maradjon naprakész

Irányítsd a robot munkáját, és távollétedben tartsd szemmel a lakásod. A Dreamehome alkalmazás lehetővé teszi a robot távoli vezérlését, még akkor is, ha nem tartózkodik otthon. Sőt, megtudhatja, mivel foglalkoznak kedvencei vagy gyermekei. Rögzíthet rövid videót, képernyőképet, megtervezheti a D10s Pro útvonalát vagy irányíthatja egy töltőállomásra. Ezenkívül a készülék lehetővé teszi hangüzenetek küldését.

02Dreame/D10s-Pro/8

Hosszú üzemidő és automatikus visszatérés a bázisra

A Dreame D10s Pro 5200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami körülbelül 280 perc folyamatos működést jelent. Ezenkívül a robot automatikusan visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony. Miután feltöltődött (kb. 6 óra), ott folytatja, ahol abbahagyta.

02Dreame/D10s-Pro/1

Hatékony felmosás

A robot felmosó funkciót is kínál. A csomagban található egy felmosópárna, amely megkönnyíti a makacs szennyeződések eltávolítását. Ráadásul az elektronikusan vezérelt víztartály szabályozza a víz mennyiségét, így a felmosópárna mindig optimálisan nedves lesz, és nem kell aggódnia a foltok miatt. Ezen kívül többféle vízmennyiség közül választhat.

02Dreame/D10s-Pro/11

Szabja működését igényeinek megfelelően

Tegye személyre a robot működését a Dreamehome alkalmazással. Ezzel több emelet térképét készítheti, működési módokat választhat ki, tiltott zónákat állíthat be, takarítási ütemtervet készíthet stb. Mostantól kéznél van a legfontosabb funkciók!

02Dreame/D10s-Pro/12

"Hé Alexa, kezdj el takarítani!"

A még nagyobb kényelem érdekében a Dreame D10s Pro együttműködik a Siri és Alexa hangasszisztensekkel. Többé nem kell felkelnie a kanapéról a takarítás megkezdéséhez – mindössze egy egyszerű hangutasításra van szüksége.

02Dreame/D10s-Pro/7

A készlet tartalma:

  • robotporszívó
  • töltő állomás
  • víztartály
  • felmosó párna
  • oldalkefe
  • tisztító kefe
  • tápkábel
  • használati utasítás
Gyártó Dreame
Modell D10s Pro
Szín Fekete
Szívóteljesítmény 5000 Pa max.
Működési idő 280 perc (Csendes üzemmódban)
Az akkumulátor kapacitása 5200 mAh
Portartály kapacitása 570 ml
Víztartály űrtartalma 235 ml
Zajszint 60 dB
Méretek 350 x 350 x 96,8 mm
Súly 3,6 kg
Alkalmazás Dreamehome
Szűrő típusa EPA RHF1
Kompatibilitás Siri, Amazon Alexa
Adatok
Gyártó
Dreame
Garancia
24 hónap
MPN
RLS6A
Kolejna dostawa
21.07.2023
Cikkszám
IN26449
Tömeg
5,7 kg/db.
A vásárlás után járó pontok
3 646 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!