Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal 300 pontot írunk jóvá pontgyűjtő számláján!
Dreame F9 robotporszívó
Dreame F9 robotporszívó
105 959 Ft

Dreame F9 robotporszívó

Dreame F9 robotporszívó
Dreame F9 robotporszívó
Dreame F9 robotporszívó
Dreame F9 robotporszívó
105 959 Ft
Részletek

Valóban innovatív Dreame F9 robotporszívó

A Dreame F9 okos takarítórobot minden erőfeszítés nélkül tisztán és rendben tartja otthonát. Az erőteljes, 2500 Pa-os szívóerő és a hosszú akkumulátor élettartam nem az egyetlen előnye a Dreame F9-nek. Vékony kialakítása tökéletesen illeszkedik minden otthoni belső térbe.

02Dreame/F9/13

Optikai navigáció 2.0

A porszívó 360°-os szkennerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a porszívó valós időben térképet készítsen otthonáról. Akár 30 000 adatpontot is képes beolvasni másodpercenként. Megtervezheti saját maga, hogy a Dreame F9 porszívó milyen helyeket takarítson ki.

02Dreame/F9/12

Tökéletesen tisztítja a felületeket

Megbízható japán NIDEC kefe nélküli motorral van felszerelve, amely a legmakacsabb szennyeződéseket is képes kezelni. A mikroszálas rugalmas forgó kefének köszönhetően könnyedén megszabadulhat a nem kívánt portól otthonában. Az oldalkefék 190 ford./perc sebességgel takarítanak. A portartály kétrétegű és EPA szűrőrendszerrel rendelkezik, űrtartalma akár 600 ml. Az innovatív mikroszálas mop elpusztítja a baktériumok akár 99,9%-át.

02Dreame/F9/11

Intelligens töltés

Amikor az akkumulátor lemerülőben van, a porszívó megtalálja az utat a töltőhöz, és akkor is csatlakozik hozzá, ha Ön távol van. Intelligens megoldás az akkumulátor állapotának ellenőrzése nélkül.

02Dreame/F9/15

Az akadályok nem ijesztik meg

A Dreame F9 8 érzékelővel rendelkezik, amelyek segítenek elkerülni az akadályokat, és megakadályozzák, hogy leessen bárhonnan is. Nem kell attól tartania, hogy megsérül a porszívó. Amikor gyermeke a padlón játszik, egyszerűen tegye be a virtuális fal modult. Infravörös sugarat bocsát ki, amely akadályt képez a készülék előtt.

02Dreame/F9/2

Pontos számítások

A készülék intelligens dinamikus térképezést használ, akár másodpercenként 50-szeres útszámítással, így megtalálja az optimális útvonalat és még gyorsabban kitakarítja az egész lakást.

02Dreame/F9/1

5 speciális funkció

Ismerje meg a legjobb elrendezést, és ennek megfelelően tervezze meg az útvonalat. A porszívónak 5 olyan funkciója van, amelyek tökéletesen megkönnyítik a lakás takarítását, az Ön által beállított terv szerint: a térkép memorizálása és a szobák felosztása, a kiválasztott területek tisztítása, virtuális sorompó létrehozásának lehetősége, más helyek takarítása, kiválasztott helyiség átnevezése.

02Dreame/F9/6

Víztartály

A porszívó nagy, 200 ml-es víztartállyal rendelkezik. Csak egyszer kell feltöltenie vízzel, hogy az egész lakást könnyen megtisztítsa – ez akár 90 perc nedves tisztítást jelent. A porszívó elárasztásgátlóval rendelkezik, a 317 mm széles felmosópárna pedig minden nagy helyiséget alaposan kitisztít.

02Dreame/F9/14

3 vízáramlási mód

3 vízáramlási mód közül választhat a különböző helyzetekhez: Alacsony üzemmód: padlótisztítás után a felület egy pillanatra megszárad (ideális üzemmód magas páratartalom mellett) Közepes üzemmód: napi felülettisztításhoz. Magas üzemmód: nagyon szennyezett felületekhez.

02Dreame/F9/4

Vezérlés alkalmazással

A Xiaomi otthoni alkalmazással bárhonnan vezérelheti az eszközt. Munka közben elindíthatja a porszívót, hogy szabadon felporszívózza az egész házat, amikor nem tartózkodik otthon. Ezenkívül az alkalmazásnak köszönhetően könnyedén megtervezheti az egyes takarítási ciklusokat, az idő beállításától a helyiségek kiválasztásáig vagy pedig egy virtuális fal blokádként való felállításáig. Az alkalmazás lehetővé teszi a porszívó átfogó és összetett működését.

02Dreame/F9/16

A Dreame F9 intelligens porszívó

  • Töltő állomás
  • Tápegység
  • Tisztító eszköz
  • Víztartály
  • Femosó
Modell Dreame F9
Méretek 350 x 350 x 80 mm
Súly 1,5 kg
Az akkumulátor kapacitása 5200 mAh
Szívóteljesítmény 2500 Pa
Portartály űrtartalma 600 ml
Víztartály kapacitása 200 ml
Motor Japán NIDEC nagy sebességű motor
Működési idő Akár 150 perc.
Névleges teljesítmény 40 W
Szűrőtípus EPA (RHF0)
Jellemzők Takarítástervező, önfeltöltés, távirányító
Adatok
Gyártó
Dreame
Garancia
24 hónap
MPN
RVS5-WH0
Kolejna dostawa
29.06.2023
Ostatnia dostawa
12.06.2023
Cikkszám
IN18781
Tömeg
5,5 kg/db.
A vásárlás után járó pontok
2 119 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!