Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal 300 pontot írunk jóvá pontgyűjtő számláján!
Dreame H12 Core vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame H12 Core vezeték nélküli rúdporszívó
148 596 Ft

Dreame H12 Core vezeték nélküli rúdporszívó

Dreame H12 Core vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame H12 Core vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame H12 Core vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame H12 Core vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame H12 Core vezeték nélküli rúdporszívó
148 596 Ft
Részletek

Dreame H12 Core vezeték nélküli rúdporszívó

A Dreame H12 Core-ral búcsút inthet a rendetlenségnek! Ezzel a berendezéssel nemcsak porszívózhat, hanem a padlót is felmoshatja. Speciális érzékelőinek köszönhetően észleli a rendetlenséget, és automatikusan hozzá igazítja a szívóerőt és a vízáramlást. Ráadásul önmagát is megtisztítja. A beépített újratölthető akkumulátor körülbelül 25 perces üzemidőt biztosít, a LED kijelző pedig megkönnyíti a készülék teljes működését.

02Dreame/H12-Core/1

Alapos tisztítás

A H12 könnyedén megbirkózik a legkeményebb szennyeződésekkel is! Ez a porszívó fejlett vízkeringtető rendszerrel van felszerelve, amely valós időben hatékony tisztítást tesz lehetővé, ezzel lehetővé téve a porszívózást és a felmosást egyidőben. A kefe 180 ford./perc sebességgel forog, és mi több, a beépített kaparó megtisztítja a szőrtől és a szennyeződéstől, így a padló makulátlanul tisztán marad.

02Dreame/H12-Core/9

Zűrzavar észlelése

A Dreame H12 az alapos tisztítást szem előtt tartva készült, ezért speciális érzékelővel van felszerelve, amely azonosítja a rendetlenséget. Ennek eredményeként a szívóerőt és a vízáramlást ennek megfelelően állítja be, és minden szennyeződést képes kezelni, kezdve a portól a folyadékig. Ez a funkció hatékonyan optimalizálja a tisztítási hatékonyságot, és garantáltan tiszta és jól karbantartott padlót kap.

02Dreame/H12-Core/2

Hosszú munkaidő

A nagyobb kényelem érdekében a H12 Core két üzemmóddal van felszerelve - automatikus és szívó. Sőt, hosszú, 25 perces működési idő, valamint a nagy, 900 ml-es tisztavíz- és 500 ml-es használtvíz-tartály jellemzi. Ez lehetővé teszi az összes padló tisztítását egyetlen tisztítási munkamenetben. A Dreame segítségével tisztaságot élvezhet otthonában!

02Dreame/H12-Core/8

Modern LED kijelző

A Dreame H12 Core porszívó a funkcionalitást a kényelemmel ötvözi. Világos LED kijelzővel van felszerelve színes háttérvilágítással. Ennek köszönhetően könnyen ellenőrizheti az akkumulátor állapotát, az üzemmódot vagy a tisztítási állapotot. Sőt, az intelligens hangüzenetek világos és pontos útmutatást adnak, alaposabbá és hatékonyabbá téve az otthoni takarítást.

02Dreame/H12-Core/5

Öntisztító

A ragyogó tisztaság érdekében a Dreame H12 Core porszívót öntisztító funkcióval látták el. Egyszerűen helyezze a porszívót az alapra, és nyomja meg a gombot a görgős kefe öblítéséhez, centrifugálásához és súrolásához, hogy készen álljon a következő tisztításra. A Dreame segítségével biztos lehet benne, hogy a padlót tiszta kefével takarítja majd.

02Dreame/H12-Core/3

Könnyű tisztítás

Nem kell aggódnia a nehéz és fárasztó takarítás miatt. A H12 Core könnyen vezérelhető, így minimális erőfeszítéssel kitakaríthatja az egész otthonát. A kefehenger a motor erejét használja fel, hogy működés közben haladó tapadást generáljon, ami segíti a vákuum mozgását. Mától nem lesz kellemetlen a porszívózás!

02Dreame/H12-Core/6

Könnyű tárolás

A H12 Core porszívó nemcsak könnyen használható, hanem könnyen tárolható is. A csomagban egy speciális dokkoló állomást talál, amely nem csak a készülék töltését és tárolását teszi lehetővé, hanem helyet biztosít a hozzá szánt tartozékoknak is. Mától minden kéznél lesz!

02Dreame/H12-Core/7

A doboz tartalma:

  • Akkus porszívó
  • Tisztító kefe
  • Adapter
  • Alap töltő funkcióval
  • Tisztítószer
Adatok
Gyártó
Dreame
Garancia
24 hónap
MPN
H12 Core
Kolejna dostawa
21.07.2023
Ostatnia dostawa
07.06.2023
Cikkszám
IN29506
Tömeg
12,612 kg/db.
A vásárlás után járó pontok
2 972 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!