Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal 300 pontot írunk jóvá pontgyűjtő számláján!
Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
157 645 Ft

Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó

Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame T20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
157 645 Ft
Részletek

Dreame T20 Pro vezeték nélküli függőleges porszívó – a takarítás új szintje

A Dreame T20 Pro vezeték nélküli porszívó teljesen új szintre emeli a takarítást. A 125000 fordulat/perc fordulatszámú motor páratlan teljesítményt nyújt, a nagy teljesítményű akkumulátor pedig akár 70 perces üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel. És ez még nem minden! A T20 Pro rendelkezik egy extra akkumulátorral, amelyet kicserélhetsz, ha az egyik lemerülne. Ez akár 140 perc üzemidőt biztosít, így egy nagyobb házat is kitakaríthatsz vele. Ezenkívül a porszívó intelligensen letapogatja a tisztítandó felületet, majd ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt. A készlet több cserélhető kefét is tartalmaz, így tökéletesen, alaposan kitakaríthatod a házat.

Modern motor

A porszívó hatékony működéséért a Dreame SPACE 4.0 motor felel, amely majdnem olyan fejlett, mint a repülőgépiparban használt motorok. Hihetetlen sebességének köszönhetően akár 25000 Pa szívóteljesítményt is elérhet. Ennek köszönhetően a T20 Pro hatékonyan és gyorsan megszabadul minden szennyeződéstől – még a legmakacsabb hulladék sem jelent számára kihívást. Ezenkívül a rövidebb szélcsatorna, az akkumulátor intelligens hűtési technológiája és a közvetlenül a motor mögött elhelyezett EPA-szűrő még stabilabb és hatékonyabb teljesítményt biztosít.

Tiszta és allergénmentes otthon

Az ötfokozatú szűrőrendszer nemcsak hatékony takarítást biztosít, hanem megakadályozza a másodlagos szennyeződéseket is. Ez lehetővé teszi, hogy a T20 Pro még a mikroszkopikus részecskékkel is megbirkózzon. A poratkák akár 99,9 %-át is eltávolítja, így ideális az allergiások számára. A fejlett 12-ciklonos tisztítórendszer felelős a szűrő hosszabb élettartamáért. A Dreame T20 Pro 99,97 %-os szűrést biztosít, és hatékonyan távolítja el az allergéneket, a port és a polleneket, így egészségesebb otthont teremthetsz. Szeretnél még többet? A higiénia és a biztonság érdekében mind a szűrők, mind a portartály és a kefetekercs kimosható.

A tökéletes padlókefe

Az intelligens porszívókefe tökéletesen alkalmas a különböző típusú padlók tisztítására. Gyorsan felismeri a porszívózott felület típusát, és ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt, hogy a lehető legalaposabban tisztítsa azt. A szélesebb átmérőjű szár, a V-alakú sörték és a kefe mindkét oldalán lévő puha párnák minimálisra csökkentik a hajszálak beakadásának kockázatát. Ennek köszönhetően a porszívózás hatékony, mégis kényelmes.

Extra kefék a speciális feladatokhoz

A Dreame T20 Pro csomagban nem csak egy padlókefét találsz. A poratka-eltávolító lehetővé teszi, hogy eltávolítsd az allergéneket a matracodról. A réskefe tökéletesen alkalmas a szűk helyek, például a kanapék és fotelek mélyedései tisztítására. A 2 az 1-ben kefe tökéletes a nehezen elérhető, egyenetlen felületekhez, és megtisztítja például a laptop billentyűzetét. A Dreame porszívó lehetővé teszi a padló takarítását is. A 250 ml-es víztartály és a 2 vízadagolási mód eltávolítja az összes szennyeződést az otthonodban. A T20 Pro különböző fúvókáinak használatával alaposan megtisztítható otthonod minden szeglete.

Még hosszabb üzemidő

Nagy kapacitású akkumulátorának köszönhetően a Dreame T20 Pro hosszú üzemidejével lep meg. Normál üzemmódban az eszköz akár 70 percig, mélytisztító üzemmódban körülbelül 30 percig, teljes teljesítmény üzemmódban pedig legfeljebb 8 percig képes porszívózni. A porszívó feltöltése csak körülbelül 4 órát vesz igénybe. Nagyobb otthonod van? Vagy talán csak a T20 Pro hosszabb üzemidejére vágysz? Nem probléma. A csomag tartalmaz egy extra akkumulátort, így addig porszívózhatsz, ameddig csak szeretnél.

Egyszerű használat

A Dreame T20 használata nagyon egyszerű, csak egy gombnyomás szükséges. Az elektronikus rögzítés képessége lehetővé teszi, hogy a készülék folyamatosan működjön anélkül, hogy folyamatosan nyomva kellene tartani. Ez rendkívül kényelmessé teszi a takarítást. Ezenkívül a színes HD LCD képernyő még egyszerűbbé teszi a takarítást, és gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz. Megjeleníti az aktuális tisztítási üzemmódot, a hátralévő időt vagy a szűrőcserére vonatkozó emlékeztetőt.

Odafigyelés minden részletre

A Dreame T20 Pro használata is rendkívül kényelmes. A 8 fokozatú zajcsökkentés minimalizálja a zavaró zajt, így porszívózás közben is élvezheted a nyugalmat és a csendet. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes a használata – könnyedén oda irányíthatod, ahová csak akarod, és akár fel is emelheted a mennyezet vagy a magasabb polcok takarításához. A kefék beszerelése és cseréje egyáltalán nem jelent kihívást, a portartály kiürítéséhez pedig csak egy gombnyomás szükséges – még csak hozzá sem kell érned a koszhoz. Azzal, hogy a porszívót függőlegesen tárolhatod és egyidejűleg töltheted is, időt és helyet takaríthatsz meg otthonodban.

Csomagolási jegyzék

 • Fő szerkezet
 • 2 az 1-ben kefe
 • résfúvóka
 • intelligens, minden felületen használható kefe
 • Fém hosszabbító rúd
 • Puha hengerkefe fúvóka
 • Akkumulátor adapter
 • Hosszabbító tömlő
 • Atka eltávolító fúvóka
 • 2 az 1-ben fali töltődokkoló
 • Víztartály + felmosó
 • 2 akkumulátor
MárkaDreame
ModellT20 Pro
Névleges feszültség25,2 VDC
Névleges teljesítmény450 W
Szívási szintAkár 25000 Pa
Szívási teljesítményAkár 150 AW
Fő szerkezet súlya1,67 kg
Max. üzemidő140 perc (70 perc akkumulátoronként)
Töltési időKb. 4 óra
Porcsésze kapacitása0,6l
Szűrő típusaEPA ATH2
Adatok
Gyártó
Dreame
Garancia
24 hónap
MPN
VTE1-GR3
Kolejna dostawa
27.06.2023
Ostatnia dostawa
31.05.2023
Cikkszám
IN20173
Tömeg
8,238 kg/db.
A vásárlás után járó pontok
3 153 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!