Jura tisztító tabletta háromfázisú (6 db), foszfátmentes
Jura tisztító tabletta háromfázisú (6 db), foszfátmentes
5 490 Ft
ÚJ

Jura tisztító tabletta háromfázisú (6 db), foszfátmentes

Jura tisztító tabletta háromfázisú (6 db), foszfátmentes
Jura tisztító tabletta háromfázisú (6 db), foszfátmentes

A csomag tartalma 6 db kapszula.

Várható kiszállítás
2022.08.17
Mikor érkezik Önhöz?
2022.08.16
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 275 Ft
Részletek

Eredeti tisztító tabletták a Jura géphez, 6 db

Tisztítás, karbantartás és védelem egyben

Az automata kávéfőző optimális karbantartása és a tej, a kávé és a víz higiénikus kezelése elengedhetetlen a folyamatosan tökéletes kávéminőséghez. Az egyszerű karbantartás érdekében minden JURA eszpresszógép rendelkezik egy karbantartást nem igénylő főzőegységgel, amely egy gombnyomásra megtisztítja magát.

Az eredeti, milliószor bizonyított JURA tisztítótablettákat laboratóriumi csapatunk folyamatosan finomítja és fejleszti. Az intenzív kutatás innovatív eredménye, az új, háromfázisú tisztítótabletta most még jobb tisztítási eredményeket kínál egy további védőfázisnak köszönhetően, amely tartós védelmet nyújt az automata eszpresszógépnek az ásványi lerakódások ellen. Mint mindig, az alkalmazás egyszerű.

Így megy végbe a tisztítási folyamat

A tisztítóprogram egy gombnyomással elindítható.

1. fázis: Tisztítás

Alaposan öblítse le a főzőegységet és a főzőszűrőt 80 °C-os forró vízzel. Ebben a folyamatban a rendkívül hatékony tisztító tabletta formula eltávolítja a kávézsírt és az olajmaradványokat, amelyek befolyásolhatják a kávé ízét és minőségét.

2. fázis: Karbantartás

A második fázisban, a konzerválási fázisban speciális hatóanyagok lezárják az egyes komponensek felületét, és így megakadályozzák a kávémaradványok és a kávézsír újbóli lerakódását.

ÚJ 3. fázis: Védelem

Az újonnan kifejlesztett harmadik fázisban úgynevezett szekvesztrálok biztosítják az automata eszpresszógép tartós védelmét az ásványi lerakódások ellen.

Eredmény

Az innovatív háromfázisú tisztítótablettáknak köszönhetően a JURA automata kávéfőző egy mozdulattal tisztítható, karbantartható és védhető. Ez biztosítja a higiénikus tisztaságot, a meghosszabbított élettartamot és a kiváló kávéélményt csészéről csésze után.

Folyamatosan környezetbarát

A JURA-ban az erős környezettudatosságnak olyan régi hagyományai vannak, mint az erőforrások és az energia fenntartható kezelése. Ezért a JURA csak foszfátmentes készítményt használ eredeti tisztítótablettáiban. Az optimalizált formula garantálja a TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező automata kávéfőző higiéniáját és egyben gondoskodik a környezetről.

Adatok
Cikkszám
ESJURA6
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek