Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal 300 pontot írunk jóvá pontgyűjtő számláján!
KAM STOP vízkőoldó por 20g, brutális erővel, kávéfőzőhöz, vízforralóhoz, mosógéphez
KAM STOP vízkőoldó por 20g, brutális erővel, kávéfőzőhöz, vízforralóhoz, mosógéphez
450 Ft

KAM STOP vízkőoldó por 20g, brutális erővel, kávéfőzőhöz, vízforralóhoz, mosógéphez

A KamStop por vízkőoldó kiváló eszköz a vízkő eltávolítására a hagyományos és elektromos vízforralókról, kávéfőzőkről, mosogatógépekről és mosógépekről. 

Azonban nem ez az egyetlen felhasználási módja! 

A KamStop vízkőoldó alkalmas máz, terrakotta, zuhanytálcák és egyéb olyan helyek tisztítására is, ahol makacs kő rakódik le.
Kiszerelés: 1 tasak (20g)

 

Minden vízmelegítésre használt készülék ki van téve a bennük lévő vízkő lerakódásának, amely egy idő után akár károsíthatja a berendezést. Ezért olyan fontos a rendszeres vízkőmentesítésük. A biztonságos és rendkívül hatékony KamStop por vízkőoldó jól jön ebben a feladatban. Kiválóan eltávolítja a vízkövet a hagyományos és elektromos vízforralókról, kávéfőzőkről, mosogatógépekről és mosógépekről, hozzájárulva ezzel azok működésének javításához. Azonban nem ez az egyetlen felhasználási módja! A KamStop por vízkőoldó kiváló szer máz, terrakotta, zuhanytálcák és egyéb olyan helyek tisztítására, ahol makacs kő rakódik le. Az univerzális KamStop por vízkőoldó gyorsan és hatékonyan távolítja el a háztartási készülékeken felgyülemlett vízkövet, így meghosszabbítják élettartamukat és csökkentik az áramfogyasztást. Megbízható a vízkő elleni küzdelemben, ezért minden konyhában és fürdőszobában szerepelnie kell egy biztonságos intézkedésnek. Ezért válassza a KamStopot, és felejtse el a háztartási gépeken és a ház egyéb helyein kialakuló vízkő problémát!

HASZNÁLATA:

A tasak tartalmát (20 gramm) oldja fel 0,5 liter 50 Celsius fokos vízben.

Alaposan keverje el, majd öntse a vízkőmentesíteni kívánt helyre (kávéfőző, vízforraló, mosógép, csempe, stb.) 30 perc után alaposan öblítse le illetve ki bő hideg vízzel. FIGYELEM: Gyermekektől távol tartandó! Mindig tartsa be a biztonsági előírásokat a vízkőoldó alkalmazása során! Ne lélegezze be a port és a vízzel bekevert vízkőoldó gőzét!

Szállítási idő
1
Várható kiszállítás
2024.02.27
Mikor érkezik Önhöz?
2024.02.26
450 Ft
Adatok
Cikkszám
ZSRE7142
Tömeg
26 g/db
A vásárlás után járó pontok
9 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!