Robot Porszivó Cecotec Conga 6090 Ultra
Robot Porszivó Cecotec Conga 6090 Ultra
174 900 Ft
ÚJ

Robot Porszivó Cecotec Conga 6090 Ultra

Robot Porszivó Cecotec Conga 6090 Ultra
Robot Porszivó Cecotec Conga 6090 Ultra
Robot Porszivó Cecotec Conga 6090 Ultra
Robot Porszivó Cecotec Conga 6090 Ultra
Robot Porszivó Cecotec Conga 6090 Ultra
Robot Porszivó Cecotec Conga 6090 Ultra
Robot Porszivó Cecotec Conga 6090 Ultra
szállítás 8-10 munkanap
Készleten külső raktárban
174 900 Ft
Részletek

Conga 6090 Ultra robotporszívó 10 000 Pa szívóerővel, wifi kapcsolattal, 5 féle elmenthető térképpel, 10 különböző üzemmóddal rendelkezik.
Ahhoz, hogy egy robotporszívó jól takarítson, nincs szükség navigációhoz, de az igazán hatékony tájékozódáshoz elengedhetetlen egy lézeres navigáció. A robotporszívó tetejébe beépített lézeres letapogató feltérképezi a területet és elmenti a készülék memóriájába. Takarítás közben pedig az elmentett térkép alapján tájékozódik a robot. Ennek köszönhetően, nem fog egy területet többször bejárni.


10 üzemmódban működik, hogy a nekünk legmegfelelőbben tudja elvégezni a dolgát:

- AUTO - általában a leggyakrabban használt takarítási mód az automatikus takarítás. Ebben a módban teljesen automatikusan navigál robot.

- EDGE - Ebben a módban a falak és a bútorok szélei mellet haladva körbetakarít a gép. 

- Manual - Kézi vezérléssel irányítjuk a robotporszívót a mobilalkalmazáson keresztül.

- Room - Egy beállított helyiség takarítását végzi el a robotporszívó.

- SPOT - Egy adott ponton fokozott intenzitással takarít.

- SMART AREA -

- TWICE - Duplán takarít mindenhol.

- SPIRAL - Egy területen spirál alakban kifelé és befelé haladva takarít.

- Scrubbing - Nedves feltörlést végez a készülék.

- Restricted Area - Ezt a területet nem takarítja a robotporszívó.

- Back Home - Automatikus hazatérés az akku merülése vagy az adott feladat elvégzése után.

Tartalmaz egy nagy kapacitású nedves és száraz tartályt. Alkalmas mindenféle padlóhoz és vékonyabb szőnyegekhez.

Conga 6090 Ultra robotporszívó a csomagban mellékelt távirányítóval vagy a mobiltelefonra telepíthető alkalmazással irányítható. Természetesen a legtöbb beállítás és funkció a mobilalkalmazással érhető el. Az otthoni wifi rendszerhez csatlakoztatva hangutasításokkal is vezérelhetjük az Amazon Alexa vagy í Google Assistant rendszereken keresztül.

A mobilalkalmazásban beállíthatunk a készülék elöl elzárt területeket. Ha nem szeretnénk, hogy a háziállataink tányérját eltolja, akkor ezt a területet kizárhatjuk a takarításból a mobilalkalmazásban megjelenő térképen. Ugyancsak hasznos lehet az olyan területek kizárása, ahol valami olyan akadály található, amiben elakadna a robot. Például egy hosszabbító vezeték vagy egy földig leérő függöny.

Conga 6090 Ultra robotporszívót előre beprogramozhatjuk, hogy a hét melyik napján, hány órakor kezdjen takarítani. A beállított időpontban a robot megkezdi a takarítást, amikor végzett a feladatával, akkor visszatér a töltőállomásra.

Nedves feltörlő rendszer

Conga 6090 Ultra robotporszívó képes a padlók nedves feltörlésére. Az intelligens nedvesség adagoló rendszer a robot mozgása alapján nedvesíti a készülék alján elhelyezett törlőkendőt. Ezzel biztosítja a megfelelő törlési minőséget A feltörlés csak olyan felületen használható, amiben nem tesz kárt a nedvesség. Szőnyegen nem használható.

Több fokozatban állítható szívóerő

A mobiltelefonos alkalmazáson keresztül több fokozatban állíthatjuk a robotporszívó szívóerejét az éppen aktuális körülményekhez igazítva. Egy vastagabb szőnyegen igazán hasznos a magas szívóerő, hogy a szőnyeg szálai közül is ki tudja szívni a szennyeződéseket. Kevésbé szennyezett kemény padlón pedig bőven elég az alacsony szívóteljesítmény, mert azzal hosszabb ideig tud üzemelni a készülék.

Hosszan tud takarítani

A Conga 6090 Ultra robotporszívó nem egy gyenge készülék, hosszú ideig képes dolgozni, mert a beépített Li-Ion akkuja 6400mAh kapacitású. Így egy feltöltéssel akár 4 órán keresztül is dolgozhat. Amikor érzékeli az akkuja merülését, akkor visszatér a töltőállomásra. Miután feltöltődött akkor folytatja a munkát. Az intelligens navigációnak köszönhetően, ugyan ott folytatja, ahol abbahagyta és nem fog ismét végigmenni ott, ahol már járt.

Többféle felületen is használható

Modern takarító rendszerével a szőnyegeken és a kemény padló felületeken is hatékony munkát tud végezni.

A robotporszívó összes funkciója, csak a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül használható. A csomagban mellékelt távirányítóról nem érhető el minden funkció.


Adatok
Cikkszám
EO029