Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó
Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó
169 900 Ft 
154 000 Ft

Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó

Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó
Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó
Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó
Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó
Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó
Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó
Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó
Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó
Roidmi Eve Plus takarító robot, robotporszívó

Roidmi Eve Plus takarító robot ürítőállomással

A Roidmi készülék nélkülözhetetlen a modern otthonhoz. A porszívó automatikusan visszaáll az töltőre és önürítő funkcióval rendelkezik. Képes az egyidejű porszívózásra és a nedves felmosásra. A dedikált alkalmazáson és hangos asszisztenseken keresztül történő vezérlés lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kezében tartsa az eszköz irányítását. A hosszú üzemidő pedig akár 250 m2 tiszta felületet biztosít. Sőt, a 2700 Pa-os szívóerő fokozza az Eve Plus teljesítményét. Az LDS lézernek köszönhetően a porszívó tökéletesen bejárja és kitakarítja otthonát.

Leírás


Márka: Roidmi
Név Robotporszívó és felmosó tisztító tisztítótalppal
Szívóteljesítmény Max. 2700 Pa
Javasolt takarítási terület 250 m2-ig
Az akadályok leküzdésének magassága 2 cm-ig
Akkumulátor 5200 mAh
Töltési idő körülbelül 250 perc
Tisztítási idő több mint 250 perc
Víztartály kapacitása Kb. 250 ml
Hulladéktartály űrtartalma 300 ml
Az ürítőállomás teljesítménye 850 W
A robot teljesítménye 50 W
A robot súlya Kb. 3,5 kg
A robot mérete 355x355x100 mm
Ürítőállomás tömege Kb. 4,3 kg
Az ürítőállomás méretei 358x300x174 mm,

Porzsák űrtartalma 3 l

 

A ROBOTPORSZÍVÓ TERMÉKEK UTÁN NEM JÁRNAK PONTGYŰJTŐS PONTOK!

Szállítási idő
3-5 munkanap
Készleten külső raktárban
9
169 900 Ft 
154 000 Ft
Kezdete: 2022.06.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 9
Megtakarítás 15 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Térképezési funkció

A fejlett navigációs rendszer és a 4. generációs LDS lézer gyorsan átvizsgálja az egész otthonát, és automatikusan elkészíti annak térképét. Az SLAM algoritmus segítségével, 40%-kal nagyobb pontossággal dolgozik, mint az előző generációk. Ha kétszintes háza van, a készülék minden emelethez külön térképet készít, és automatikusan észleli a megtisztított teret. Sőt, a speciális érzékelőknek köszönhetően elkerüli az akadályokat, és csak 2 cm-nél kisebb akadályokba hajt bele. A vékony kialakítás lehetővé teszi az Eve Plus számára, hogy alaposan megtisztítsa a bútorok alatti tereket is.

Nem maradt szennyeződés

A 2700 Pa szívóerő és a kefe nélküli motor verhetetlen duót alkot! A készülék alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, még a nehezen hozzáférhető helyekről is. A speciális TOF szenzoros kefével a falak mentén és a sarkokban is tisztít, így biztos lehet benne, hogy otthona alaposan fel lesz porszívózva.

Felmosó funkcióval rendelkezik.

A porszívó funkción kívül a Roidmi Eve Plus padlófelmosási képességgel is rendelkezik. A 3 vízadagolási módnak köszönhetően a vízmennyiséget a tisztított felület típusához igazíthatja. Sőt, ez az intelligens megoldás lehetővé teszi az elosztott víz mennyiségének szabályozását. Ennek eredményeként biztos lehet benne, hogy a felmosómopp mindig nedves lesz, és nem kell aggódnia a kiömlések miatt. A legalacsonyabb adagolás a csempe tisztítására jó, a közepes a laminált, a legmagasabb  vízsmennyiséggel való felmosás a konyhai csempe tisztítására alkalmas A 250 ml-es tartály 250 m2 felület tisztítására elegendő, így akár egy nagy ház padlójának tisztítására is használható.

Dedikált alkalmazás

A dedikált alkalmazásnak köszönhetően még több lehetőség áll rendelkezésre! Kezelheti lakása mentett térképeit – hozzá adhatja a szobák nevét, feloszthatja vagy kombinálhatja őket. Gyermeke alszik, és nem akarja felébreszteni? Állítson be egy virtuális falat vagy tiltott zónákat, így az Eve Plus kizárja azt a helyet a tisztításból. Tervezhet tisztítási ütemtervet is, hogy még jobban irányíthassa a készüléket.

Magát fogja kiüríteni

A töltőállomás egyben szemetes. Amikor a portartály megtelik, a porszívó visszatér az állomásra és kiüríti. A robot ózon antimikrobiális technológiával is rendelkezik a szagok eltávolítására. Mivel a cső, amelyen keresztül a törmeléket kiürítik, rövidebb, mint más robotoknál, a por gyorsabban bejut a tartályba, és nem tömíti el. A 3 literes tartály egy hónapig bírja, így nem kell aggódnia a gyakori tartálytisztítás miatt. Ezzel a funkcióval gond nélkül nyaralhat, és lakása magától megtisztul.

Akár 250 m2 tiszta felület egyetlen feltöltéssel

Az 5200 mAh-s akkumulátor és az intelligens BMS akkumulátorkezelő rendszer azt jelenti, hogy a Roidmi Eve Plus akár 250 percig is üzemelhet. Ezzel a hosszú üzemidővel akár 250 m2 területet is megtisztíthat egyetlen töltéssel. Lemerült akkumulátor? Nincs baj! A porszívó talál egy töltőállomást, és energiája megújulása után visszatér arra a helyre, ahol abbahagyta.

"Hé Alexa, kezdj el takarítani."

Vegye át teljes mértékben az irányítást készüléke felett! A Roidmi Eve Plus együttműködik a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával, ami azt jelenti, hogy hanggal vezérelheti. Egy egyszerű paranccsal elindíthatja/leállíthatja a tisztítást, vagy visszahelyezheti a készüléket a dokkolóállomásra. Még ha nincs is a kezében okostelefon, akkor is vezérelheti az Eve Plus-t anélkül, hogy lemozdulna a székről!

Figyelem a részletekre

A porszívót a részletekre különös figyelemmel tervezték, így nem csak teljesítményével, de modern dizájnjával is lenyűgözi. A forgó kefehenger és az oldalkefék alapos tisztítást biztosítanak. A készülék tetején egy bekapcsológomb található a kényelmes kezelés érdekében, a minőségi anyagok felhasználása pedig garantálja a termék tartósságát. Ezenkívül a vékony kialakítás lehetővé teszi az Eve Plus számára a bútorok alatti felületek tisztítását.

A készletben

Takarító robot x1
Automata ürítő állomás x1
Víztartály x1
Oldalkefe x2
Eldobható felmosó 10x
Mop x1
Szemétzsák x3

Adatok
Cikkszám
IPR026342
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!