Porszívó cserealkatrészek: porszívó szűrűk, hepák, porzsákok

Robotporszívó csere tartozékok

Magasnyomású mosó kiegészítők

Airbrush termékek

Fizetési információk

Bankártyás fizetés Barion rendszeren keresztül INGYENES

Utánvét csak GLS szállításnál vehető igénybe +660 Ft 30.000 forintig engedélyezve raktáron lévő termékek esetén. Külső raktáros termékeknél nem választható, mert sajnos az utóbbi időben megszaporodtak az át nem vett csomagok. Megértésüket köszönjük!

FIGYELEM: ÁT NEM VETT ÉS LE NEM MONDOTT UTÁNVÉTELES CSOMAG ESETÉN, 3000 FT SZÁLLÍTÁSI-, CSOMAGOLÁSI- ÉS MUNKADÍJAT SZÁMÍTUNK FEL, MELY FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGET VON MAGA UTÁN a (45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján. Erről díjbekérőt küldünk a megrendelő részére. 

Banki előreutalás: INGYENES

Smart Family Kft OTP Bank: 11742070-21451920

Személyes átvétel és fizetés: előre megbeszélt időpontban:

 cím: Szigetcsép Szabadság utca 50

Tájékoztató Utánvét ellenőr szolgáltatás használatáról:

A megrendelések teljesítése érdekében az Utánvét fizetési mód használatához igénybe vesszük a Dro-IT Kft. által üzemeltetett „Utánvét ellenőr” szolgáltatást (https://utanvet-ellenor.hu/). Ezen szolgáltatás keretében a vásárló által megadott email címe alapján egy keresést hajtunk végre a Dro-IT Kft. által létrehozott email címek SHA256 kódolással történő kódolt változatát tartalmazó adatbázisban, melyek személyes adatot nem tartalmaznak. Az adatbázisban olyan email címek kódolt változata található, melyek az Utánvét ellenőr szolgáltatást használó webshopok által kerültek rögzítésre. A vásárló által megadott email címet egy kis kódrészlet felismerhetetlenné alakít, azaz hasheli és ezzel a kóddal történik a lekérdezés, keresés. A lekérdezés során az adatbázis visszaigazolja számunkra, hogy a vásárló az Utánvét ellenőr szolgáltatáshoz csatlakozott webshopoktól kapott visszajelzések alapján milyen arányban vette át, illetve nem vette át a csomagját. Amennyiben ez a kapott arányszám nem éri el 0,9.%-ot, akkor az utánvét lehetőségét a webshopunk nem engedélyezi az adott vásárló számára.
Ez a folyamat egy automatikus döntéshozatali eljárás a vásárló email címe alapján. Az automatikus döntéshozatal során amennyiben a keresés alapján a vásárló nem éri el az általunk az átvett csomagokra meghatározott arányszámot, a vásárló az Utánvétel fizetési módot nem választhatja ki, csak az előre fizetést. A keresés eredményét webshopunk automatikusan továbbítja a Dro-IT Kft. számára a hash kód segítségével, hogy a nálunk megvalósult megrendelés során az átvétel sikeres volt-e, vagy sem.
Az Utánvét ellenőr szolgáltatás igénybevételének célja a webshopunk Adatkezelőjénél az át nem vett csomagok miatt felmerülő többletköltségek miatt kialakult anyagi károk mérséklése. Amennyiben a vásárló nem ért egyet az utánvét ellenőr szolgáltatás által adott eredménnyel és azzal, hogy számára az utánvétes fizetés nem engedélyezett, ügyfélszolgálatunkon a megadott elérhetőségek valamelyikén jelezheti.
Az Utánvét ellenőr szolgáltatás működése adatvédelmi szempontból megfelelő, mivel az adatokat vissza nem fejthető hash-eléssel, álnevesítéssel tárolja és miután az álnevesített adatokat visszafejteni nem tudja, ezért személyes adatokat egyáltalán nem kezel.
Az Utánvét ellenőr szolgáltatás működési elve alapján a webshopunkban történő vásárláshoz kapcsolódó lekérdezés eredménye kihatással van a vásárlónak ezen szolgáltatásban a hash kódként szereplő email címéhez kapcsolt átvételi arányszámára, ami az Utánvét ellenőr szolgáltatáshoz csatlakozott szolgáltatók beállításaitól függően más webshopokban végrehajtott vásárlások esetén a vásárló utánvétes fizetési mód választási lehetőségére kihatással van (sikeres átvétel javítja az arányszámot, sikertelen átvétel rontja az arányszámot).
.