Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal 300 pontot írunk jóvá pontgyűjtő számláján!

Szállítás

Szállítási módok:

GLS házhozszállítás: 

- 1590 Ft.      

GLS csomagpont:

- 1190 Ft.            

Ingyenes szállítás:csomagpontra 15.000 Ft kosárérték felett 

Személyes átvétel. INGYENES (Szigetcsép Szabadság út 50)

Utánvét kezelési költség: 500 Ft

FIGYELEM: ÁT NEM VETT ÉS LE NEM MONDOTT UTÁNVÉTELES CSOMAG ESETÉN, 3000 FT SZÁLLÍTÁSI-, CSOMAGOLÁSI- ÉS MUNKADÍJAT SZÁMÍTUNK FEL, MELY FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGET VON MAGA UTÁN a (45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján. Erről díjbekérőt küldünk a megrendelő részére. 

Szállítási idő 3-5 munkanap, de igyekszünk a csomagokat a rendelést követő napon feladni. KIVÉVE: külső raktárban lévő termékek, ahol az eltérő szállítási idő jelezve van az adott termék leírásában. 

Népszerű termékeink, készlet hiány esetén előrendelhetőek. A beszerzés alatt lévő termékeknél jelezve van a beérkezés és postázás várható ideje, kérjük ezt vegyék figyelembe a rendelés során.

A környezet és az Ön pénztárcájának védelme érdekében a csomagolóanyagokat újrahasznosítjuk, ezért elképzelhető, hogy a megrendelt áru már használt kartondobozban érkezik Önhöz.

Amennyiben nem megfelelő terméket rendelt, azt minden esetben igyekszünk kicserélni, amennyiben az rendelkezésünkre áll. A csere esetén az esetleges árkülönbözet felszámolásra kerül. A cserecsomag kiszállítási díja 1500 Ft, amelyet előre utalással, illetve utánvéttel (+500 Ft) tud rendezni. Amennyiben a cseretermék ára alacsonyabb annak kompenzációja a szállítási költségből történik. Bizonyos termékeinknél a szállítási díj eltérhet extra méret vagy nagyobb súly esetén. Az árak minden esetben látszódnak a megrendelés folyamán.

Személyes átvétel: Ingyenes  Szigetcsépen

Előre megbeszélt időpontban. Egyeztetés: Tel: +36 305730116