Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal 300 pontot írunk jóvá pontgyűjtő számláján!

Szállítás

Szállítási módok:

GLS házhozszállítás: 

- 1990 Ft.      

GLS csomagpont:

- 1490 Ft.            

DPD házhozszállítás :

- 1790 Ft. 

- Ingyenes szállítás dpd 35.000 felett

DPD Csomagpont: 

- 1490 Ft  

FOXPOST

- 1190 Ft (utánvét a visszaélések miatt, ennél a módnál nem választható)

Ingyenes szállítás: dpd vagy Foxpost csomagpontra  15.000 Ft felett

MPL postán maradó, Postapont: 1590 Ft.    

Személyes átvétel. INGYENES (Szigetcsépen)

Utánvét kezelési költség: 500 Ft

FIGYELEM: ÁT NEM VETT ÉS LE NEM MONDOTT UTÁNVÉTELES CSOMAG ESETÉN, 3000 FT SZÁLLÍTÁSI-, CSOMAGOLÁSI- ÉS MUNKADÍJAT SZÁMÍTUNK FEL, MELY FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGET VON MAGA UTÁN a (45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján. Erről díjbekérőt küldünk a megrendelő részére. 

A rendeléseket  igyekszünk még aznap feldolgozni, de a következő munkanapon biztosan feladásra kerül minden csomag. KIVÉVE: külső raktárban lévő termékek, ahol az eltérő szállítási idő jelezve van az adott termék leírásában. 

Népszerű termékeink, készlet hiány esetén előrendelhetőek. A beszerzés alatt lévő termékeknél jelezve van a beérkezés és postázás várható ideje, kérjük ezt vegyék figyelembe a rendelés során.

A környezet és az Ön pénztárcájának védelme érdekében a csomagolóanyagokat újrahasznosítjuk, ezért elképzelhető, hogy a megrendelt áru már használt kartondobozban érkezik Önhöz.

Amennyiben nem megfelelő terméket rendelt, azt minden esetben igyekszünk kicserélni, amennyiben az rendelkezésünkre áll. A csere esetén az esetleges árkülönbözet felszámolásra kerül. A cserecsomag kiszállítási díja 1500 Ft, amelyet előre utalással, illetve utánvéttel (+500 Ft) tud rendezni. Amennyiben a cseretermék ára alacsonyabb annak kompenzációja a szállítási költségből történik. Bizonyos termékeinknél a szállítási díj eltérhet extra méret vagy nagyobb súly esetén. Az árak minden esetben látszódnak a megrendelés folyamán.

Személyes átvétel: Ingyenes  Szigetcsépen

Előre megbeszélt időpontban. Egyeztetés: Tel: +36 20 480 0809   +36 30 548 0449